Maatschappij en Cultuurcommissie (MeCC)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Maatschappij- en cultuurcommissie

Via de Maatschappij- en Cultuurcommissie (MeCC) wordt er meer aandacht besteed aan maatschappelijke en culturele onderwerpen (in de medische wereld). Denken hierbij aan een uitje naar Body World, het Koninklijk Concertgebouw, Toomler Comedy Train of juist deelname aan de Singelloop in Leiden voor een goed doel. Commissieleden houden zich bezig met het bedenken en organiseren van maatschappelijke of culturele activiteiten.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: mecc@mfls.nl

MeCC 2018-2019

Voorzitter Mees Bruin
Secretaris Amber Schonk
Penningmeester Juliette van der Does
Lid Activiteiten Abdullah Khawar
Lid Activiteiten Sander Sandkuyl
Lid PR Alexander Broux
Lid Bestuur Maud Schoot Uiterkamp
Lid Bestuur Imke Wijnen