Galacommissie (Gala)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Galacommissie

Jaarlijks wordt rond december het M.F.L.S.-gala georganiseerd. De Galacommissie zet jaarlijks een spetterend feest neer voor een enorm aantal studenten. Deze commissie kan al haar creativiteit kwijt in een thema en de complete aankleding en gang van zaken tijdens dit grote evenement. Commissieleden hebben diverse taken zoals het regelen van een locatie, aankleding en entourage verzorgen maar ook het in goede banen leiden van het gala ter plekke.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: gala@mfls.nl

Gala 2021

Voorzitter Fabienne Lof
Secretaris Merel Timmers
Penningmeester Rian Schopmeijer
Lid Programma Anna ten Hove
Lid Programma Maaike de Nijs
Lid PR/Sponsoring Kim Greidanus
Lid PR/Sponsoring Lindsey Verhoeven
Lid Bestuur Laura Overdam
Lid Bestuur Sarah van Rooden