Diescommissie (Dies)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Diescommissie

De M.F.L.S. viert op 1 november haar verjaardag (Dies), dit wordt jaarlijks grootst gevierd! De Diescommissie bedenkt en regelt de invulling voor de Pre-Diesavond en de spetterende activiteit op de dag van de Dies. De invulling van de dagen is meestal een mix van educatieve en sociale activiteiten. Commissieleden regel diverse zaken zoals gastsprekers, activiteiten en de feestelijke afsluiting.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: dies@mfls.nl

Dies 2019

Voorzitter Fenna de Vries
Secretaris Anne Versloot
Penningmeester Rebecca Vullings
Lid Programma Claire Eymaal
Lid Programma Iris Jong
Lid PR / Sponsoring Ilse van den Hoek
Lid Bestuur Caroline Balm
Lid Bestuur Koen Wijsman