Carrièrecommissie (Carrière)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Carrièrecommissie

De Carrièrecommissie tracht de studenten aan het LUMC te laten zien welke kanten ze op kunnen met hun studie. Studenten hebben een bepaald beeld van hun toekomstige loopbaan maar zijn vaak te weinig op de hoogte van alternatieve carrièrepaden heeft. De commissie organiseert verschillende loopbaan-oriënterende evenementen om studenten hierin meer inzicht te geven. Commissieleden houden zich bezig met het indelen van het programma en het opvullen hiervan, door het regelen van sprekers en contacten van bedrijven en sponsoren.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: carriere@mfls.nl

Carrière 2021-2022

Voorzitter Rian Schopmeijer
Secretaris Damon van Hees
Penningmeester Wouter Zuidgeest
Lid Programma Yannick Egbers
Lid Programma Pieter Janssen
Lid PR/Sponsoring Famke Meynaar
Lid PR/Sponsoring Eva Davids
Lid Bestuur Tim Roumen
Lid Bestuur Bo van Oldenmark