Activiteitencommissie (ActCie)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie (ActCie) organiseert evenementen voor M.F.L.S.’ers, zoals een dagje Brussel, een escaperoom of een ski-uitje. Grootse evenementen kunnen ook georganiseerd worden, zoals een festival. Deze evenementen kunnen sterk variëren, de commissie heeft zelf veel vrijheid om te bepalen hoe hun activiteiten eruit zien. Commissieleden houden zich bezig met het creatief nadenken over activiteiten en het organiseren hiervan.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: activiteitencommissie@mfls.nl

ActCie 2019-2020

Voorzitter Eline Cox
Secretaris Lotte Fokker
Penningmeester Sally Bakker
Lid Activiteiten Merel Timmers
Lid Activiteiten Carmen Oosterkamp
Lid Activiteiten Lisa Plug
Lid PR/Sponsoring Lizelotte Fung Fen Chung
Lid PR/Sponsoring Caroline van Lierop
Lid Bestuur Koen Wijsman
Lid Bestuur Caroline Balm