Voordelig een huurauto op meer dan 30.000 plaatsen!

Ga lekker touren met je vrienden, familie, Commissie of gewoon lekker met je vriendin en huur een auto bij HolidayCars.com. Een <a href="http://www.holidaycars.com/autohuur/italie/" title="holiday cars italie">autohuur in Italïe</a>?Of vlieg naar Portugal en haal een<a href=”http://www.holidaycars.com/autohuur/portugal/faro-airport/"title="holiday carss faro-airport> huurauto op Faro airport</a>. Verken gemakkelijk jouw vakantie bestemming en zoek de leukste feesten in jouw buurt op. Kijk op HolidayCars.com naar de bestemming van jouw keuze en je vind meteen een overzicht van alle beschikbare huurauto’s HolidayCars.com vergelijkt de prijzen van meer dan 800 internationale autoverhuurbedrijven en dat op een totaal van wel meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd.

 

Leden van MLFS ontvangen nu 15% ledenvoordeel op een <a href=”http://www.holidaycars.com/autohuur/?pc=mfls15 title=”Holiday Cars. com autohuur”>  huurauto bij HolidayCars.com</a>. Je kan uit echt ieder model kiezen, zelfs higherclass auto’s zoals een Mercedes of een BMW. Dus twijfel niet langer en boek snel je huurauto naar keuze bij HolidayCars.com.

 

Wil je naast deze 15% nog goedkoper een auto huren in het buitenland? Zorg dan dat je zo vroeg mogelijk  prijzen vergelijkt en een huurauto reserveert. Ook verhuurbedrijven doen aan vraag en aanbod, dus hoe eerder je boekt hoe lager de prijzen liggen. Mochten je plannen onverhoopt nog wijzigen? Maak je niet druk, want tot 48 uur voor vertrek kan je gewoon gratis annuleren.

IFMSA, International Federation of Medical Students' Associations, is een internationale studentenorganisatie voor en door medische studenten, die zich inzet voor de verbetering van Global Health en de ontwikkeling van toekomstige artsen en (para)medici. IFMSA-Leiden is onderdeel van IFMSA.

Wij organiseren diverse projecten om dit doel te bereiken. Like de facebookpagina van IFMSA-Leiden om op de hoogte te blijven van aankomende evenementen. Kijk op de IFMSA website voor meer informatie over onze projecten.

 

AANKOMENDE EVENTS

-3 februari Dr. House
-12 februari International Student Party 
-17 februari HIV anno NU 
-22-27 februari Twinning Project - week in Nederland
-1 maart Deadline opgeven februarilichting
-10-16 april Twinning Project - week in Hongarije
-9-13 mei Teddy Bear Hospital

 

kijk voor meer informatie op het facebook event

IFMSA, International Federation of Medical Students' Associations, is een internationale studentenorganisatie voor en door medische studenten, die zich inzet voor de verbetering van Global Health en de ontwikkeling van toekomstige artsen en (para)medici. IFMSA-Leiden is onderdeel van IFMSA.

Wij organiseren diverse projecten om dit doel te bereiken. Like de facebookpagina van IFMSA-Leiden om op de hoogte te blijven van aankomende evenementen. Zie www.ifmsa.nl/leiden voor meer informatie over onze projecten.

IFMSA-leiden gif

kijk hier voor meer informatie