SAC

De Student Advies Commissie, beter bekend als SAC, is een commissie waarin studenten zitten van verschillende onderwijsgremia die zowel gevraagd als ongevraagd advies mogen geven over het onderwijs in het LUMC. Zo hebben wij een goede blik op wat goed gaat, maar ook op de knelpunten en kunnen we (ook tussen verschillende opleidingen) elkaar tips geven of helpen. 

 

Daarnaast werken wij ook weer hard aan de voorbereiding op de VGT-Pubquiz die altijd kort voor de echte VGT zal plaatsvinden. Dit is de beste manier om je voor te bereiden op de VGT / de leukste manier om erachter te komen wat die Geneesco’s nou 4x per jaar moeten maken!

 

Toch zijn er meer dingen die de SAC ook graag onder de aandacht brengt bij de studenten:

-          De Student-Docent borrels of StuDo’s: Elke maand is er een StuDo waarbij zowel docenten als studenten uitgenodigd worden om te borrelen. Altijd al een laagdrempelig gesprek willen hebben met een van de docenten? Kom dan vooral gezellig een drankje doen en maak vooral een praatje. Het M.F.L.S.-Bestuur, de JVT's en leden van de SAC zullen ook aanwezig zijn.

-          De LEARN-bijeenkomsten: Het Onderwijs Expertise Centrum (OEC) organiseert onder de naam LEARN diverse activiteiten op het gebied van onderwijs. Iedereen in het LUMC die geïnteresseerd is in onderwijs, is van harte welkom.

-          De oraties: Een openbare redevoering waarmee een nieuwbenoemde hoogleraar zijn of haar ambt officieel aanvaardt. Bij een oratie vertelt de hoogleraar over zijn vak en visie daarop. De oraties zijn meestal in het Academiegebouw om 16:15 tot 17:00 met aansluitend een borrel. Als student ben je van harte welkom om de oraties bij te wonen, met name als het onderwerp jou interesseert!

 

Like onze pagina en hou onze evenementen goed in de gaten! Hier zullen alle LEARN-bijeenkomsten, oraties maar ook VGT-pubquizzes gepost worden. 

SAC 2017-2018

BW OOO Bachelor Sophie van Bakel
JVT BW Master Danny de Vos
BW OLC Marlies Wagener
GNK OLC Iris van der Hoeven
GNK JVT 1 Lindi Korpelshoek
BW JVT 1 Britte Lenderink
Farmacie Sharon van den Eijnde
Vitality & Ageing Daan Kooijman
Oud-Assessor Abdullah Khawar
Lid Onderwijs Geneeskunde Lieke ter Welle
Lid Onderwijs Biomedische wetenschappen Tom Bevers
Oud-Lid Onderwijs Geneeskunde Eva Klaase
Oud-Lid Onderwijs Biomedische wetenschappen Marleen Gerretsen
Lid LCR Joren Verhoog
GNK OOO Dagmar Brouwer
Student-Assessor Anne Leerling