Kom naar de Carrièrebeurs: de gids voor jouw medische toekomst!

Staat zaterdag 5 oktober 2019 in jouw agenda? Dan is namelijk de Carrièrebeurs! Tijdens dit event van artsenfederatie KNMG en De Geneeskundestudent krijg je hulp in de zoektocht naar jouw droombestemming als arts.


Met meer dan veertig medische vervolgopleidingen is het voor veel artsen in spe lastig kiezen.De Carrièrebeurs helpt jou bij het maken van die keuze. Je gaat er persoonlijk in gesprek met opleiders en aios van medische vervolgopleidingen, krijgt antwoord op je carrièrevragen en kunt uitdagende workshops volgen. Zo leer je een aantal kneepjes van het schrijven van een artikel voor een wetenschappelijk tijdschrift, kom je alles te weten over promoveren en kun je meedoen met een pubquiz over huisartsengeneeskunde.

En dat is nog lang niet alles, want je krijgt ook handige tips over waarop je moet letten als je een contract afsluit en hoort wat er allemaal moet gebeuren als je zelfstandig wordt. Verder is er nog aandacht voor andere belangrijke thema’s, zoals de balans tussen werk en privé, en kun je een volle beursvloer met exposanten verwachten – waaronder opleidingsorganisaties en potentiële werkgevers. In één dag doe je dus ontzettend veel informatie op voor de volgende stap in jouw medische carrière.

Nog geen kaartje? Wacht niet langer en ga naar www.knmg.nl/carrierebeurs om jouw ticket te scoren!

Datum, tijd en locatie

Datum: zaterdag 5 oktober 2019

Tijd: 9:30 tot 17:00

Locatie: 15 minuten van Utrecht CS (NBC Congrescentrum Nieuwegein)