Nieuws

M.F.L.S. gesloten

Wegens de meivakantie is de M.F.L.S. gesloten van maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei. We zien iedereen graag daarna weer!

M.F.L.S.-bestuur 2019-2020 gezocht!

Het 106e M.F.L.S.-bestuur is op zoek naar haar opvolgers! Heb jij interesse in een bestuursjaar vol nieuwe ervaringen en leermomenten? Kom naar de bestuursinfoavond op 3 april of stuur een mailtje naar secretaris@mfls.nl ...

M.F.L.S.-week

Van 22 tot en met 29 maart vindt de M.F.L.S.-week plaats! Met de dagelijkse activiteiten zal geld worden opgehaald voor Xenia, het goede doel van de M.F.L.S.

LIMSC

Van 13 tot 17 maart 2019 zal het tweejaarlijkse Leiden International (Bio)Medical Student Conference (LIMSC) plaatsvinden. Tijdens dit 5-daagse congres komen internationale studenten samen om hun onderzoeken aan elkaar te ...

HePathoweek

Het is weer bijna tijd om de verjaardag van de mooiste bar in Leiden te vieren, en dat doen we graag met jullie! Van 18 t/m 22 Februari zal er elke avond een activiteit georganiseerd worden, dus houd Facebook in de gaten ...

Actieve Leden Weekend

Van 8 februari tot 10 februari is het weer Actieve Leden Weekend! Ben je actief lid en wil je het leukste weekend van het jaar niet missen? Geef je dan op door te mailen naar lidintern@mfls.nl!

Open vacatures februaricommissies

Vanaf nu tot 18 januari kun je je opgeven om te solliciteren voor de commissies die starten in februari! Mail naar lidintern@mfls.nl voor extra informatie of kijk op de Facebookpagina van de M.F.L.S.!

M.F.L.S. gesloten

Van maandag 24 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019 is de M.F.L.S. gesloten wegens de kerstvakantie. We zien iedereen graag weer in het nieuwe jaar!

Webshop Dictaten Centrale

De Dictaten Centrale heeft nu ook een webshop waar je al je instrumenten kunt kopen! Klik rechtsboven op het tabblad "Instrumentenwebwinkel" om direct al je benodigdheden aan te schaffen.

3 oktober optocht

Als M.F.L.S. lopen we met een groep studenten mee in de 3 oktober optocht! Wil je deze echte Leidse feestdag meemaken als nooit tevoren en ook mee lopen? Stuur dan een mailtje naar secretaris@mfls.nl! Ook voor verdere vragen ...

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11