Start your EngineLusCie_Logo_Lustrum_MFLS-donkergroen

Stap in in onze auto, want onze Roadtrip gaat van start. Dit jaar vindt de 105e verjaardag van onze studievereniging Medische Faculteit der Leidse Studenten plaats! In november en december 2017 gaan wij dit groot vieren en jij kan met ons mee!! Het thema van dit 21e lustrum is Roadtrip: 105 jaar onderweg. Op deze pagina is alle praktische informatie te vinden over de activiteiten die de LusCie organiseert. Wij willen jou graag meenemen op deze mooie reis.
Wij gaan, jij ook?

Bekijk hier het themafilmpje en volg ons op Facebook en Instagram! 

 

Op de kaart!
Tijdens onze roadtrip zullen de prachtige momenten die we beleven worden vastgelegd. Op iedere activiteit zal een pop-up banner aanwezig zijn als achtergrond voor de foto’s die hier genomen worden. Wil jij met jouw commissie, huis, dispuut, jaarclub of met iets anders creatiefs schitteren op dit doek? Mail dan naar lustrum@mfls.nl en bemachtig voor €30 jouw plekje.

Kaartverkoop
Kaarten zijn beschikbaar via de online kaartverkoop en worden iedere dinsdag en vrijdag van 12.30 tot 13.30 uur verkocht in HePatho.

LusCie_Foto_bril

Combiticket
Om optimaal van het lustrum te kunnen genieten hebben wij combinatietickets, inclusief een gratis lustrum zonnebril! Met dit ticket heb je toegang tot alle grote activiteiten en ontvang je de Almanak van het lustrumjaar voor €55,-. Je super hippe gadget kun je na betaling ophalen in de bestuurskamer of tijdens de kaartverkoop in HePatho. Voor actieve leden blijft de almanak uiteraard gratis, dit zal later verrekend worden.
Het combiticket bevat:
- Dies
- Openingsfeest
- Battle of the Bands
- Lustrumgala
- Almanak
- De enige echte lustrum zonnebril!