Activiteiten

Openingsfeest 
We openen het 21e lustrum met een knaller! Kom met ons mee vieren dat we 105 jaar onderweg zijn en geniet van de dies tot in de late uurtjes. Ook externen zijn welkom dus nodig al je vrienden, vriendinnen, huis-, dispuuts- en jaarclubgenoten uit. The Flexican komt draaien dus dat wordt zeker een goed feestje!

Koop je kaartje(s) woensdag, donderdag of vrijdag tussen 12.30 en 13.30 uur in hepatho óf op een willekeurig moment in de bestuurskamer (K1-69). 
Heb jij een combiticket of al eerder je kaartje gekocht? Dan kun je je kaartje hier komen ophalen! 
De online kaartverkoop loopt tot vrijdag 12.00 uur. Wil je daarna nog een kaartje kopen, dan kan dat in HePatho tijdens de dies lunch tot 13.30 uur.

Datum: vrijdag 3 november
Tijd: 22:00-04:00 uur; deuren sluiten om 01.00 uur
Locatie: InCasa
Prijs: €5,- intern & extern!
Vergeet je collegekaart en ID niet!

21 Brunch
Bij iedere 21e verjaardag moet er natuurlijk lekker gegeten worden. Dinsdag 7 november zullen wij er daarom tijdens de pauze voor zorgen dat jullie je buik kunnen vullen met een heerlijke lunch.
Datum: dinsdag 7 november
Tijd: 12.30-13.30 uur
Locatie: HePatho

Adrenaline Adventure
Houd jij wel van een beetje spanning en sensatie? Join ons dan bij deze avontuurlijke activiteit! Join ons dan en kom tokkelen, ontsnap uit de escaperoom en ga powerkiten. 
Datum: maandag 13 november
Tijd: 12.00 - 19.00 uur
Locatie: Scheveningen
Prijs: €7,50

Wipe-Out
Altijd al een keer een willen zien of jij behendig genoeg bent om een wipe-out te overleven, dan is deze dag jouw kans! Spring en duik over het parcours en misschien zet jij wel de beste tijd neer van de M.F.L.S. 
Datum: woensdag 22 november 
Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Locatie: USC
Prijs: €7,50

Battle of the Bands
Deze avond zullen bands van medische faculteiten de muzikale strijd met elkaar aangaan. Kom de M.F.L.S. band en onze zusjesverenigingen aanmoedigen! En ga daarna los tijdens de afterparty.
Datum: vrijdag 24 november
Tijd: 21.00 - 03.00 uur
Locatie: InCasa
Prijs: €5,-

M.F.L.S. helpt
Naast alle feestelijke activiteiten gaan we ook iets goeds doen voor anderen! In samenwerking met Stichting Present kun jij een steentje bijdragen als vrijwilliger en je extra karmapunten scoren. Er kan worden gekozen uit 2 soorten projecten. Een sociaal project waarbij kan worden gedacht aan koken voor daklozen, het koffiedrinken met eenzame ouderen of het organiseren van een gezellige middag voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Steek je liever de handen uit de mouwen? Dan kun je ook kiezen voor het praktische project, waarbij je mensen kan helpen verhuizen, schoonmaken of het verven van een muur.
Datum: dinsdag 28 november
Locatie: door heel Leiden
Tijd: 13.30 - 17.00 uur

Hit the Ice
Als aftrap van de winter mogen wij vrijdag 8 december als eerste de schaatsbaan op die ieder jaar weer op de Nieuwe Rijn wordt aangelegd. Kom schaatsen op de prachtige Leidse grachten en warm jezelf weer op met een lekker drankje.
Datum: 8 december
Locatie: ijsbaan Nieuwe Rijn
Tijd: 16.30 - 19.00 uur
Prijs: €3,-

Dies + Lustrumgala
In samenwerking met de diescommissie trappen we het lustrum af met de pre-dies en dies op 2 en 3 november. Daarnaast is de lustrumgalacommissie ook hard aan het werk, zodat we het lustrum op 9 december zullen afsluiten met een spetterend gala! Kaarten voor de dies en het gala zijn alvast verkrijgbaar in het combiticket. Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina’s van de dies en het lustrumgala.