Links

Algemeen

Zusterverenigingen

Geneeskunde

  • MFAS - Medische Medische Faculteit der Amsterdamsche Studenten (UvA Amsterdam)
  • MFVU - Medische Faculteitsvereniging VUmc (VU Amsterdam)
  • MFVR - Medische Faculteits Vereniging Rotterdam
  • MFVN - Medische Faculteits Vereniging Nijmegen
  • MSFU "Sams" - Medische Studenten Faculteits Vereniging "Sams" (Utrecht)
  • MSV Pulse - Medische Studie Vereniging Pulse (Maastricht)
  • M.F.V. Panacea - Medische Faculteitsvereniging Panacea (Groningen)

Biomedische Wetenschappen

Onderwijs

Sponsors

Voordelig een huurauto op meer dan 30.000 plaatsen!

Ga lekker touren met je vrienden, familie, Commissie of gewoon lekker met je vriendin en huur een auto bij HolidayCars.com. Een "http://www.holidaycars.com/autohuur/italie/Of vlieg naar Portugal en haal een”http://www.holidaycars.com/autohuur/portugal/faro-airport/"huurauto op Faro airport. Verken gemakkelijk jouw vakantie bestemming en zoek de leukste feesten in jouw buurt op. Kijk op HolidayCars.com naar de bestemming van jouw keuze en je vind meteen een overzicht van alle beschikbare huurauto’s. HolidayCars.com vergelijkt de prijzen van meer dan 800 internationale autoverhuurbedrijven en dat op een totaal van wel meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd.

Leden van MLFS ontvangen nu 15% ledenvoordeel op een ”http://www.holidaycars.com/autohuur/. Je kan uit echt ieder model kiezen, zelfs higherclass auto’s zoals een Mercedes of een BMW. Dus twijfel niet langer en boek snel je huurauto naar keuze bij HolidayCars.com.

Wil je naast deze 15% nog goedkoper een auto huren in het buitenland? Zorg dan dat je zo vroeg mogelijk  prijzen vergelijkt en een huurauto reserveert. Ook verhuurbedrijven doen aan vraag en aanbod, dus hoe eerder je boekt hoe lager de prijzen liggen. Mochten je plannen onverhoopt nog wijzigen? Maak je niet druk, want tot 48 uur voor vertrek kan je gewoon gratis annuleren.