Nieuws

Dictaten Centrale

Tijdens de zomerperiode vanaf 10 juli hanteert de Dictaten Centrale andere openingstijden. Zij zijn geopend op de maandagen 10, 17 en 24 juli van 12.15 – 13.15 uur. Op 25 augustus tijdens de Grote Boeken Verkoop zijn ...

M.F.L.S.-week

De M.F.L.S.-week gaat van start. Een week waar de M.F.L.S. dit jaar zich inzet voor Make-a-Wish. Bekijk de agenda of de facebook voor de activiteiten en hoe jij je bijdrage kan leveren aan het goede doel!

M.F.L.S. closed

Van 1 mei tot 14 mei is de M.F.L.S. gesloten wegens meivakantie. Mailtjes kunnen langer de tijd nodig hebben om beantwoord te worden. Wij wensen ieder een goede vakantie toe en alvast succes met de hertentamens!

M.F.L.S. closed

Op Koningsdag is de M.F.L.S. gesloten. Vrijdag zijn wij gewoon geopend. Alvast een fijne dag gewenst!

Inschrijving KNMG Carrièrebeurs

Schrijf je in voor de KNMG Carrièrebeurs! De inschrijving voor de Carrièrebeurs op 25 maart 2017 is geopend! Geef je op vóór 15 december en krijg een speciale early bird korting: je betaalt dan ...

VriMiBo December

Time for Friday Afternoon Drinks. From 12:30-01:00 HePatho will be in Chrismas theme. There will be specials and it's your time to shine in your favorite christmas sweather. Be there and ho! Ho! Ho!

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9