Nieuws

M.F.L.S.-week

Van 22 tot en met 29 maart vindt de M.F.L.S.-week plaats! Met de dagelijkse activiteiten zal geld worden opgehaald voor Xenia, het goede doel van de M.F.L.S.

LIMSC

Van 13 tot 17 maart 2019 zal het tweejaarlijkse Leiden International (Bio)Medical Student Conference (LIMSC) plaatsvinden. Tijdens dit 5-daagse congres komen internationale studenten samen om hun onderzoeken aan elkaar te ...

HePathoweek

Het is weer bijna tijd om de verjaardag van de mooiste bar in Leiden te vieren, en dat doen we graag met jullie! Van 18 t/m 22 Februari zal er elke avond een activiteit georganiseerd worden, dus houd Facebook om op de hoogte ...

Actieve Leden Weekend

Van 8 februari tot 10 februari is het weer Actieve Leden Weekend! Ben je actief lid en wil je het leukste weekend van het jaar niet missen? Geef je dan op door te mailen naar lidintern@mfls.nl!

Vacancies for committees starting in February

Vanaf nu tot 18 januari kun je je opgeven om te solliciteren voor de commissies die starten in februari! Mail naar lidintern@mfls.nl voor extra informatie of kijk op de Facebookpagina van de M.F.L.S.!

M.F.L.S. closed

Van maandag 24 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019 is de M.F.L.S. gesloten wegens de kerstvakantie. We zien iedereen graag weer in het nieuwe jaar!

Online Shop Dictaten Centrale

The Dictaten Centrale now also has an online shop, where you can buy all the instruments you need! Click at the right upper corner on the button "Instrumentenwebwinkel" to directly buy everything you need.

3 oktober optocht

Als M.F.L.S. lopen we met een groep studenten mee in de 3 oktober optocht! Wil je deze echte Leidse feestdag meemaken als nooit tevoren en ook mee lopen? Stuur dan een mailtje naar secretaris@mfls.nl!

Eerstejaarsweekend M.F.L.S.

Vrijdagmiddag 28 september gaat een groot deel van de eerstejaarsstudenten bij de M.F.L.S. mee op Eerstejaarsweekend! De locatie is nog even geheim, maar we weten zeker dat het een onvergetelijk weekend wordt vol leuke activiteiten ...

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11