Tripcommissie (TripCie)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Tripcommissie

Jaarlijks organiseert de M.F.L.S. een weekend weg voor zo’n 60 leden van de Vereniging. Dit wordt gedaan door de Tripcommissie. Zij bepaald een mooie bestemming, bepaalt een interessant programma en zorgt voor voldoende sociale activiteiten om er een prachtige trip van te maken. Afgelopen locaties waren onder anderen: Milaan, Wenen, Praag en Berlijn. Commissieleden houden zich bezig met het regel van vervoer, hotels en diverse programmaonderdelen.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: tripcie@mfls.nl

TripCie 2019

Voorzitter Estelle Bouter
Secretaris Laura Overdam
Penningmeester Veerle Hermans
Lid Programma Anique Verpoorte
Lid PR/Sponsoring en Logistiek Lotte Vissers
Lid Bestuur Bianca Biersteker
Lid Bestuur Eva Nieuwpoort