Introductiecommissie (IC)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Introductiecommissie

In september 2019 stromen er weer nieuwe studenten het LUMC binnen. Met de Introductiedagen, het M.F.L.S. Introductiefeest en het legendarische eerstejaarsweekend, zorgt de Introductiecommissie ervoor dat de nieuwe eerstejaars elkaar, het LUMC en het studentenleven leren kennen. De commissieleden bedenken het programma, zorgen voor sprekers, zoeken mentoren, regelen de aanmeldingen en zorgen zo dat alles op rolletjes loopt.

Voor aankomende eerstejaarsstudenten: meer informatie over bijvoorbeeld inschrijving ontvang je vanzelf per mail.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: introductiecommissie@mfls.nl

IC 2019

Voorzitter Vincent van der Wolf
Secretaris Els Andeweg
Penningmeester Jonne ter Braake
Lid Programma Maud Francoys
Lid Programma Marijn Hulsbosch
Lid Weekend Ay-min Ma
Lid PR / Sponsoring Yasin Yüksel
Lid PR / Sponsoring Eline Fung Fen Chung
Lid Bestuur Tijn van Stekelenburg
Lid Bestuur Anouk Heesters