Almanakcommissie (Almanak)

Een commissie bij de M.F.L.S.

De M.F.L.S. organiseert vele activiteiten en evenementen voor alle leden van de Vereniging. Deze activiteiten variëren van opleidingsgerichte symposia tot borrels en feesten. Voor de organisatie hiervan en voor veel meer zaken, is een breed scala aan commissies opgezet die studenten een mogelijkheid geven om zich te verbreden en als een actief lid een bijdrage te kunnen leveren aan hun faculteit.

Naast dat het erg leerzaam is om actief lid te zijn bij de M.F.L.S., creëert het natuurlijk ook de mogelijkheid om veel mensen te leren kennen binnen de M.F.L.S. en het LUMC. 

Commissies bij de M.F.L.S. zorgen dus dat studenten zich persoonlijke ontwikkelen en zich verbreden in hun studententijd!

De Almanakcommissie

De Almanakcommissie maakt een compilatie van een jaar van de M.F.L.S. in de vorm van een jaarboek (almanak). De commissie maakt een heel overzicht van wat er zich binnen de vereniging heeft afgespeeld. Verder worden er thema gerelateerde stukken toegevoegd en worden er artikelen geschreven door artsen of wetenschappers. Commissieleden houden zich bezig met lay-out in programma’s als InDesign en doen ervaring op in het schrijven van diverse stukken.

Voor vragen aan deze commissie kun je mailen naar: almanak@mfls.nl

Almanak 2018-2019

Voorzitter Magda Verkleij
Secretaris Sanne Franssen
Hoofdredacteur Julia Kortekaas
Lid Redactioneel Marlies Wagener
Lid Lay-out Celeste Smit
Lid Lay-out Lucia Buijs
Lid Lay-out Jelte Visser
Lid Bestuur Maud Schoot Uiterkamp
Lid Bestuur Anouk Heesters