M.F.L.S.-sportdag en BBQ!

Over een paar weken staat alweer de allerlaatste activiteit van de ActCie op het programma: de befaamde M.F.L.S.-sportdag! We zullen er dit jaar een Watersportdag van maken, dus maak je borst maar nat. Op maandag 25 juni zal vanaf 15:00 de sportdag van start gaan op de sportvelden tegenover het USC, waarna vanaf 18:00 de barbecue wordt aangestoken door het M.F.L.S.-bestuur. De barbecue is gratis voor actieve M.F.L.S.-ers, dus je kan meteen aanschuiven na je mActCiemale inzet voor je sportteam.
 
Wat moet je doen om deel te nemen aan de Watersportdag:
1.     Verzamel je commissie of vrienden en stel een team samen van minimaal 6 personen. Als het niet lukt om met alleen je commissie een volledig team te maken mag je overal andere sporters vandaan plukken (denk aan vrienden, werkgroep, andere commissies etc. Zolang ze maar lid zijn van de M.F.L.S.)
2.     Bedenk een fantastische teamnaam voor je dreamteam
3.     Stuur vóór 21 juni een mailtje naar activiteitencommissie@mfls.nl met je teamnaam en uit hoeveel personen je team bestaat
4.     Zorg dat je maandag 25 juni om 15:00 klaar staat (dus het liefst voor 14:45 aanwezig) in je sportkleren om de strijd met de andere commissies mActCiemaal aan te gaan!
 
Nog enkele huishoudelijke mededelingen
-       De Watersportdag is helemaal gratis.
-       Neem een handdoek mee en trek kleren aan die snel drogen en/of neem extra kleren mee om na afloop aan te doen, want op een Watersportdag is droog blijven natuurlijk niet geoorloofd. Er zullen ook normale veldspellen zijn, dus je haalt (hopelijk) niet elke ronde een nat pak.
-       Gezien het risico op nattigheid zal er de hele tijd iemand zijn die op je telefoon kan passen, er zijn in het clubgebouw ook lockers aanwezig.
 
We hopen jullie allemaal te zien op 25 juni, dus geef je snel op!
  • Locatie: USC
  • Vanaf 15:00 uur uur